КУБЧЕТА, БЛОКЧЕТА И ПЛАНЕРИ

Рекламните хартиени кубчета и блокчета са ефикасни и евтини рекламни материали.

Блокчетата и кубчетата са необходимост за всеки дом и офис. Обикновено се изработват от хартия, върху която се пише добре с молив или химикал. Размерите, броя на листата и печата е в един, няколко цвята или пълноцветно и са по желание на клиента.

Фирмените блокчета и кубчета са един идеален начин да задържите постоянно вниманието на вашите партньори върху предлаганите от Вас продукти и услуги.

Рекламните настолни планери комбинират предимството на работен календар и планер едновременно, като на всяка дата има достатъчно място разграфено по часове за водене на бележки и записване на срещи.

Рекламните кубчета, блокчета и настолни планери са подходящи за подарък на партньори, клиенти и приятели през цялата година. Те ще рекламират създателя си точно там, където е необходимо!

ЗА НАС

Печатница ДИТА М България предлага висококачествено печатно обслужване, изразяващо се в пълноцветен офсетов и дигитален печат, топъл печат и довършителни операции. Заедно с графичния отдел и книговезкия цех можем да предложим цялостно изготвяне на рекламни и продуктови материали.

ЗА КОНТАКТИ

Печатница Дита М България
кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1
сграда M2M, източно крило, ет. 2
гр. София, 1309

КАРТА

Телефони:
02 821 12 19
0895 816 131

Имайл:
[email protected]