Видове календари

Календарите са ефективно средство за рекламиране на търговската Ви марка и предлаганите от Вас услуги или продукти през цялата година. Освен за проследяване на датите, месеците, официалните празници, имените дни и почивните дни в над 60 държави през годината, той ще е пред очите на вашите партньори през целия работен ден.

Предлаганите от нас календари условно се разделят на четири вида:

Работни календари

Първият вид са стандартни работни календари с рекламна „глава” изработена специално за клиента. Има над 5 типа, които се различават по големина, цветове и оформление. Работните календари съдържат полезна информация – официални и църковни празници в България и в страните в Европа, фази на луната и именни дни. Това ги прави необходими за всеки дом и офис.

Рекламна площ (рекламна глава): място за персонализиране на календара. Там обикновено се отпечатват име на фирма, лого, контакти, рекламни послания и снимки. Когато рекламната площ е разположена над календариума, тя се нарича глава на календара. За рекламна площ, в зависимост от модела на календара, може да се използва и цялата картонена подложка.

Едно тяло в един цвят: дните и месеците от календариума са разположени на един цял лист и са отпечатани в един цвят. Всеки лист съдържа календариум на предходния, текущия и следващия месец.
Три отделни тела в един цвят: дните и месеците от календариума са разположени в три отделни блокчета (наречени тетрадки на календара) и са отпечатани в един цвят. Тетрадките се лепят върху картонена подложка, така че готовият календар да показва предходния, текущия и следващия месец.

Двата типа календари имат допълнителна информация която варира в зависимост от модела. Може да съдържа информация за фази на луната, имени дни, официални и църковни празници, неработни дни в 66 държави по света.

Тяло с прозорче: комплект от тяло/тела в зависимост от модела на календара и прозорче за отбелязване на текущия ден.
Тяло с подложка с 2 см за лепене: комплект от тяло/тела от съответния модел календар, залепен върху картонена подложка, която се подава с 2 см и дава възможност за допълнително залепване на индивидуализирана глава на календара. Прозорче за отбелязване на текущия ден е налично в комплекта.

Raboten kalendar faq

Многолистови цветни календари

Вторият вид са стандартни многолистови календари с рекламна глава по поръчка на клиента. Изработени от 130 гр/м2 хром-гланц с 12, 13 листа с професионални снимки на различна тематика като цветя, пейзажи, животни, архитектура, живопис, букети и др. Захващането е с телчета за отвапящ се 300гр/м2 опаковачен картон. 13 листовият календар на първа страница са покази снимките от всички месеци.

Всяка страница има информация за дните от текущият, предходният и следващ месец с допълнителна информация за празниците и имените дни.

 

Цветните календарите са полезно и приятно допълнение навсякъде където са поставени.

Индивидуални цветни календари

Третият вид са индивидуални календари. Снимките и дизайнът са уникални и се изработват само за един клиент. Те са чудесни за реклама и новогодишен подарък за вашите парньори.
Размерът, дизайна както и броя страници (от едно листов до 13 листов) са съобразени с нуждите за всеки клиент.

Настолни календари и пирамидки

Настолните календари са изработени от 70гр/м2 офсетова хартия с цветна рекламна площ. Подложката е от 300гр/м2 опаковачен картон с място за отпечатване на координатите за контакти, лого на фирмата и/или слоган. Вътрешните страници са всяка седмица на една страница с дните от седмицата и полезна допълнителна информация като имени дни, празници и тн.

Работните пирамидки са изработени от 70гр/м2 офсетова хартия и подложка от 270гр/м2 опаковачен картон. Всяка страница съдържа информация за 3 месеца, текущият предходният и следващият и допълнителната информация за националните и църковните празници. На гърба на пирамидката има информация за всички месеци през текущшата година. Рекламният печат е или на цялата подложка или на подложката под лестата на календара.

Цветните календар пирамидки са изработени от 115гр/м2 гланцова хартия захванати с метална спирала по дългата страна на 270гр/м2 опаковачен картон. Свяка страница цъдържа професионална снимка на различна тематика като букети, цветя, пейзажи, кучета, котки и тн. като информация за дните на текущият, предходният и следващ месец, допълнителна информация като църковни и национални празници.

 

Готови ли сте да разгледате?

ЗА НАС

Печатница ДИТА М България предлага висококачествено печатно обслужване, изразяващо се в пълноцветен офсетов и дигитален печат, топъл печат и довършителни операции. Заедно с графичния отдел и книговезкия цех можем да предложим цялостно изготвяне на рекламни и продуктови материали.

ЗА КОНТАКТИ

Печатница Дита М България
кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1
сграда M2M, източно крило, ет. 2
гр. София, 1309

КАРТА

Телефони:
02 821 12 19
0895 816 131

Имайл:
[email protected]